duminică, 9 mai 2010

Luna Amară - Don't Let Your Dreams Fall Asleep [2009]

















1. Into Another
2. Transitions
3. Chihlimbar
4. Unghii de drac
5. True Sunshine
6. Deadends
7. No Return
8. Kill the Dancer
9. Hunt the Wire
10. Floodmoses
11. Little Sun
12. Mara 2008 (bonus track)

"Ne-am hotărât, după multiple cazne, să nu mai încercăm să definim ceea ce cântăm. E clar că e rock, dar ce fel de rock...naiba ştie !" spune Mihnea Blidariu pe blogul trupei, fiind întrebat de un fan în ce stil muzical se încadrează Luna Amară.
Poate că este un rock/joc al culorilor; pe primul album tabloul era pictat în roşu (aprins) şi gri (dorian), pe al doilea în albastru, iar al treilea album aduce nuanţe de chihlimbar.
Albumul a fost dedicat de către membrii trupei "tinerilor din Basarabia care se luptă pentru libertate şi drepturi. Don't Let Your Dreams Fall Asleep! este mesajul nostru către ei".
Luna Amară sunt în acest moment Nick Făgădar (voce, chitară), Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Mihnea Andrei Ferezan (chitară), Sorin Moraru (chitară bas) şi Răzvan Ristea (tobe).
Acest album a fost lucrat alături de Vali Deac, al doilea chitarist al trupei -după Petru Gavrilă-, care în aprilie 2009 a decis să părăsească trupa.
DLYDFA este un album dinamic, mult mai liric decât precedentul, cu o orchestraţie ce nu mai pune la îndoială faptul că Luna Amară sunt nişte artişti compleţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu