miercuri, 19 mai 2010

Faithless - The Dance [2010]



















1. Not Going Home
2. Feel Me featuring Blancmange
3. Crazy Bal'Heads featuring Johnny 'Itch' Fox
4. Comin' Around featuring Dougy Mandagi
5. Tweak Your Nipple
6. Flyin' HI
7. Love Is My Condition featuring Mia Maestro
8. Feelin' Good featuring Dido
9. North Star featuring Dido
10. Sun to Me
11. Scandalous

"The Dance" este al şaselea album de studio al trupei britanice Faithless formată din MC-ul Maxi Jazz şi duo-ul de producători muzicali Sister Bliss şi Rollo Armstrong.
De-a lungul materialelor lansate până acum, Faithless a lipit nucleului electronic al muzicii lor numeroase elemente de la trance, trip-hop, hip-hop, dance, pop până la rock şi raggae.
Acest material însă este probabil cel mai dance album al lor de până acum, fără foarte multe infulenţe din alte genuri muzicale, Sister Bliss comentând despre el că este ceva care să-i conecteze din nou cu ringul de dans. Obişnuit pentru Faithless, este un album care se remarcă prin varietatea de invitaţi -Blancmange, Johnny 'Itch' Fox, Dougy Mandagi, Mia Maestro- apare şi vechiul colaborator al trupei încă de pe primul album, Dido, care este dealtfel şi sora lui Rollo. Este un album Faithless 100%, un material care sigur o să fie exploziv în reprezentaţiile live.

Deşi Faithless nu are aproape nimic în comun cu hip hop-ul, trebuie să recunosc că rapper-ul budist Maxi Jazz are acel ceva care m-a convins să-l plasez în top 10 mc-i preferaţi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu