joi, 13 mai 2010

Cypress Hill - Rise Up [2010]



















1. It Ain't Nothin' featuring Young De
2. Light It Up
3. Rise Up featuring Tom Morello
4. Get It Anyway
5. Pass the Dutch featuring Evidence şi The Alchemist
6. Bang Bang
7. K.U.S.H. (Introducing Kannabis Kartel)
8. Get 'Em Up
9. Carry Me Away featuring Mike Shinoda
10. Trouble Seeker featuring Daron Malakian
11. Take My Pain featuring Everlast
12. I Unlimited
13. Armed & Dangerous
14. Shut 'Em Down featuring Tom Morello
15. Armada Latina featuring Pitbull şi Marc Anthony

În sfârşit, după şase ani de pauză discografică (excluzând Greatest Hits-uri) apare mult aşteptatul "Rise Up", al optulea album de studio Cypress Hill şi primul lor material lansat la Priority Records (EMI), după ce până acum au colaborat numai cu casa de discuri Columbia.
Întâlnim pe acest disc invitaţi de marcă, precum Tom Morello de la Rage Against the Machine, Evidence de la Dilated Peoples, The Alchemist apare ca MC, nu producător muzical, Mike Shinoda de la Linkin Park, Daron Malakian de la System of a Down, Everlast, Marc Anthony şi alţii care merită menţionaţi sau nu. Artişti precum Ill Bill, Apathy, DJ Premier şi Slash, fostul chitarist de la Guns N' Roses trebuiau să apară pe album, dar se pare că aceste colaborări nu au văzut lumina zilei.
Excluzând bonus track-urile, celebrul DJ şi producător Muggs apare doar pe două dintre piese ca şi producător muzical, lăsând loc altor nume ca B-Real, Mike Shinoda, Jim Jonsin, gigantul Pete Rock şi DJ Khalil.
B-Real spune despre album "muzical am dorit un sound mai mare, mai agresiv şi evident ceva cu foarte multă dinamică. Ştii, sound-ul nostru a fost mereu brut şi greu, ameninţător şi de atmosferă ... Iar de data asta, deşi am vrut în continuare să fie dur şi întunecat, am vrut să fie şi mult mai uptempo.
Pentru că, în termeni de set-uri live, de fiecare dată când cântăm piese ce sună mai uptempo şi agresiv, oamenii le iubesc şi iese un show grozav. Aşa că lucrând la acest album, am vrut să facem melodii care să exprime bine despre ce este vorba într-un show live Cypress Hill."

Referitor la sunetul albumului, cu siguranţă nu mai stă sub marca DJ Muggs, mai degrabă se îndreaptă spre ce face The Alchemist.
Pentru mine acest album este ca o întâlnire cu un prieten din copilărie : mă bucur să-l aud, îmi place, însă sentimentele recepţionate din această întâlnire nu mai sunt aceleaşi ca altădată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu